Fashion & More by DD-Lovable
 

DD-Lovable at the MARGRIET WINTER FAIR

JAAAAAAA wij zijn zo blij en trots dat wij voor het tweede jaar op de MARGRIET WINTER FAIR mogen gaan staan.

Kom jij ook naar Margriet Winter Fair en beleef het feestdagengevoel

Heb je ook alweer zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? Kom shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven op Margriet Winter Fair.  Dit jaar vieren we het leukste overdekte winterfeest van Nederland in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Je ervaart er het echte Margriet-gevoel, maakt kennis met onze columnisten en redactieleden en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers.

Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

Margriet Winter Fair is:
Mode & Beauty
Artiesten & Schrijvers
Kerst & Sfeer
Culinair & Lekker
Shoppen & Inspiratie

En nog leuker DD-Lovable staat er ook voor de 2e keer, vorig jaar was het een super gezellig evenement en dit jaar gaan we dat er zeker weer van maken !!!

 Jij komt toch ook?
Bestel nu kaarten met € 4 korting.

Ga naar margrietwinterfair.nl of naar een winkel van Primera of bel 0900 – 1353 (€ 0,45/min, 10.00 – 22.00 uur).

Kom je met de auto? Bestel dan ook meteen een parkeerkaart. Dan betaal je € 8 i.p.v. € 10.

23 t/m 29 november 2018* Van 10 tot 18 uur* Brabanthallen ’s-Hertogenbosch*